Promocije knjiga članova Društva na Svetosavskom sajmu u Nišu


Svetosavski sajam knjiga u Nišu

U Oficirskom domu u Nišu od 5. do 12. marta održava se 15. Svetosavski sajam knjiga. Na Sajmu će biti održane književne večeri članova našeg Društva.


Izdanje Medivesta

Zoran Pešić Sigma predstaviće zbirku poezije Biće sve u redu, u četvrtak 7. marta sa početkom od 17 sati. Ova knjiga poezije izašla je iz štampe krajem prošle godine u izdanju kuće Medivest KT iz Niša. Na promociji će pored autora govoriti Goran Stanković i Velibor Petković.Zvonko Karanović

Iste večeri u četvrtak 7. marta sa početkom od 18 sati u sali Oficirskog doma biće predstavljeni romani Tri slike pobede, Četiri zida i grad, Više od nule, a govoriće njihov autor Zvonko Karanović, koji će nakon deset godina ponovo održati samostalno književno veče u svom rodnom gradu.


Izdanje Lagune


Izdavač SVICI

Praznično književno veče, u petak 8. marta, rezervisano je za Violetu Jović, damu iz našeg Društva koja će sa početkom od 18 sati predstaviti roman Bivalvia. Knjiga je izašla iz štampe u izdanju kuće Svici. Na promociji će pored autorke govoriti Miroslav Jović, izdavač, Velibor Petković, književnik, Milica Vučković, recenzent i književnica Vera Cvetanović.A u nedelju 10. marta svoju knjigu kratkih priča Međeđedovina predstaviće Velibor Petković. Pored autora o knjizi će govoriti i Aleksandar Blagojević. Ovo književno veče najavljeno je za 19. sati.


Izdanje Medivest KT

Radno vreme Svetosavskog Sajma knjiga je svakog dana od 10 do 20 sati, a cena ulaznice 50 dinara.


Ugledni književni stvaraoci