Промоције књига чланова Друштва на Светосавском сајму у Нишу


Светосавски сајам књига у Нишу

У Официрском дому у Нишу од 5. до 12. марта одржава се 15. Светосавски сајам књига. На Сајму ће бити одржане књижевне вечери чланова нашег Друштва.


Издање Медивеста

Зоран Пешић Сигма представиће збирку поезије Биће све у реду, у четвртак 7. мартa са почетком од 17 сати. Ова књига поезије изашла је из штампе крајем прошле године у издању куће Медивест КТ из Ниша. На промоцији ће поред аутора говорити Горан Станковић и Велибор Петковић.Звонко Карановић

Исте вечери у четвртак 7. марта са почетком од 18 сати у сали Официрског дома биће представљени романи Три слике победе, Четири зида и град, Више од нулe, а говориће њихов аутор Звонко Карановић, који ће након десет година поново одржати самостално књижевно вече у свом родном граду.


Издање Лагуне


Издавач СВИЦИ

Празнично књижевно вече, у петак 8. марта, резервисано је за Виолету Јовић, даму из нашег Друштва која ће са почетком од 18 сати представити роман Бивалвиа. Књига је изашла из штампе у издању куће Свици. На промоцији ће поред ауторке говорити Мирослав Јовић, издавач, Велибор Петковић, књижевник, Милица Вучковић, рецензент и књижевница Вера Цветановић.А у недељу 10. марта своју књигу кратких прича Међеђедовина представиће Велибор Петковић. Поред аутора о књизи ће говорити и Александар Благојевић. Ово књижевно вече најављено је за 19. сати.


Издање Медивест КТ

Радно време Светосавског Сајма књига је сваког дана од 10 до 20 сати, а цена улазнице 50 динара.


Угледни књижевни ствараоци